hARTkado.NU-project

 

Ik ben niet kwijt of verloren!

hARTkado is een kadootje voor jou, gewoon, omdat jij Jij bent. Mijn wens is je middels dit kadootje te verrassen, verwonderen of een glimlach in je hart te toveren. Het staat je vrij er mee te doen wat je wilt. Vind een mooi plekje aan de muur of geef het door aan je boze buurvrouw, een geliefde of diegene die nu net naast je uit het raam zit te staren…

Deze tekst staat op een kaartje dat ik bevestig aan hartenschilderijtjes die ik verspreid voor mijn hARTkado-project. Op de achterkant staat het verzoek te laten weten waar en door wie het kadootje gevonden is. Deze reacties zijn een belangrijk onderdeel van het project en zo bouwen we samen aan een nieuw verhaal.
Juist in deze tijd, waarin alles lijkt te draaien om geld, prestatie en ’voor wat, hoort wat’, wil ik een tegengeluid laten horen, zien en voelen. De hARTjes worden feestelijk verpakt (in doorzichtig folie om angstige associaties met bijvoorbeeld bompakketjes te vermijden) en -gratis- te vondeling gelegd op een willekeurige plek voor een willekeurig persoon, in binnen- en buitenland. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de trein, de wachtkamer van een ziekenhuis of op een bankje in het park.

hARTkado.NU is een project, geboren vanuit mijn wens met kleine dingen een verschil te maken, en dat iedereen op zijn/haar eigen manier daar aan kan bijdragen, hoe klein dan ook. Begin maar eens met een glimlach!

Het project is gestart in 2012 en inmiddels zijn er al honderden hARTkadootjes in omloop gebracht in binnen- en buitenland, van Groningen tot aan Maastricht, van Amerika tot China.
Het project wordt gesponsord door  Han Franssen van AllMedical.nl.
Voor meer informatie, neem een kijkje op de website www.hartkado.nu of op de facebookpagina.

 

 

 

 

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Site